Οι καλύτεροι καθηγητές. Φιλόλογοι Μαθηματικοί Φυσικοί Χημικοί Βιολόγοι

Οι πιο έμπειροι καθηγητές στην Αττική  

Οι περισσότεροι από τους διδάσκοντες των εκπαιδευτηρίων μας έχουν δεκαετίες διδακτικής εμπειρίας. Οι πολύπειροι, με άνω των 30 ετών εμπειρία, μαθηματικοί Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, Αναστασία Δρίβα οι οποίοι διαθέτουν και συγγραφικό έργο, η με άνω των 35 ετών εμπειρία χημικός Πηνελόπη Μιχαλάκη, οι φυσικοί Αγγελική Κολιούλη, Χάρης Βαλαβάνης, Νικόλαος Παπαγιαννούλας και Θανάσης Σκλαβούνος, οι φιλόλογοι Δημήτρης Πετσάνης, Νικολέτα Ιωακειμίδου, Αλεξάνδρα Ρίτσου, Μαρία Υφαντή οι μαθηματικοί Αναστασία Καραγιάννη, Μάριος Καραθανάσης αποτελούν παραδείγματα εξαιρετικών και διακεκριμένων καθηγητών.

Στο σχετικό διαφημιστικό μας φυλλάδιο φαίνονται κι οι τόποι κατοικίας του εκπαιδευτικού μας προσωπικού, το οποίο εκτός του Πειραιά και της Νίκαιας προέρχεται από περιοχές όπως η Νέα Σμύρνη, η Ηλιούπολη, η Αργυρούπολη, ο Νέος Κόσμος, ο Χολαργός, το Περιστέρι, το Χαϊδάρι, το Κερατσίνι, το Θησείο, το κέντρο της Αθήνας.

Τα φροντιστήριά μας επενδύουν στην ποιότητα των καθηγητών, δεν τους αντικαθιστούν εύκολα και φροντίζουν για την εξαιρετική αμοιβή τους. Ο μισθολογικά ικανοποιημένος εκπαιδευτικός, θα διατελέσει τη δουλειά του με όρεξη, θα μεταδώσει καλύτερα. Είμαστε ο μόνος φροντιστηριακός οργανισμός ο οποίος αναγράφει ονόματα, βιογραφικά & περιοχές διαμονής καθηγητών σε διαφημιστικά έντυπα. Είμαστε πρώτα φροντιστήριο και μετά ‘επιχείρηση’.

Δείτε εδώ τα βιογραφικά των βασικών καθηγητών μας >>