Πολλές Επιτυχίες στις Πανελλήνιες. Μέγιστο Ποσοστό Αριστούχων

Ας προσέξουν οι αγαπητοί γονείς κι οι μαθητές πως τα λιγοστά σοβαρά & αξιόπιστα φροντιστήρια πάντοτε αναγράφουν δίπλα στο ονοματεπώνυμο του επιτυχόντα το λύκειο στο οποίο φοίτευσε στη Γ’ λυκείου. Σε διαφορετική περίπτωση τα ονοματεπώνυμα των δήθεν επιτυχόντων είναι δυστυχώς κατά 70% κι άνω αμφισβητήσιμης αξιοπιστίας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Κάποια στοιχεία για εμάς

Επιτυχία σε ΑΕΙ

94%

Επιτυχία σε Σχολή 1ης προτιμήσεως

60%

Χρόνια

30+

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ

Δείτε τους αριστουχους των τελευταίων ετών

Αριστούχοι
Θετικών Κατευθύνσεων ετών 2017-2019
Αριστούχοι
Ανθρωπιστικών Σπουδών
Αριστούχοι
Πανελληνίων 2020-2021
Αριστούχοι
Πανελληνίων 2022-2023
Τίνα Ξυράφη
Ελένη Κατσαρού
Πάρης Πήττας
Βεζύρης Μερκούρης
Ηλίας Μπεζαντάκος
Σοφία Κωστοπούλου
Ερμής Κοπλίκου
Ραφαέλα Κρατημένου
Χριστιάντζελα Παπαδάκη
Μαρία Πετρόχειλου
Άγγελος Κοκιασμένος
Αφροδίτη Καραφιλάι
Βασίλης Χατζηιωαννίδης
Ελίνα Κατσιαντώνη
Αντζελίνα Σελή
Παναγιώτης Κοντέλλης
Γιώργος Μούλιος
Γιώργος Θεοδωρόπουλος
Ελισσάβετ Σακελλαρίδη
Κωνσταντίνος Μπερούκας
Μυρτώ Χιονά
Χρήστος Μάριος Ζαφειρόπουλος
Δέσποινα Γιαννακοπούλου
Πάμαιρη Αφεντάκη
Παναγιώτης Μαρκόπουλος
Νίκος Τσουκάτος
Καλλιόπη Μπεζαντάκου & Τζένη Μαδιά
Δήμητρα Κατσαρού
Σωτήρης Βλάχος
Ανδρέας Ιωαννίδης
Άρης Περδικάρης
Πέτρος Λεοντέ
Νίκος Στεφανίδης
Παναγιώτης Κατσιαντώνης
Δημήτρης Τσαούσης
Αντρέας Τσαούσης
Κατερίνα Κυριακάκη
Άννα Ασημακοπούλου
Αζάντ Μινασιάν
Δημήτρης Σαούλιας
Ευφροσύνη Κολοβού
Βάσω Σβορώνου
Μιχάλης Πρώιος
Μαρία Χατζηχρήστου
Κώστας Μπούζας
Αμαλία Ισμαΐλι

Τίνα Ξυράφη

(Λύκειο Καλλίπολης Πειραιά, Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Παν/μιο Πειραιά, 16635 μόρια, Πανελλήνιες 2023, 1η επιλογή)
"Εμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από το φροντ. Μεντής σε όλους τους τομείς. Με λίγο διάβασμα, λίγο πρόγραμμα και πολύ ιδιαίτερη μέθοδο πέρασα στην 1η μου προτίμηση, υπερνικώντας το άγχος μου. Και βγαίνοντας τακτικά και τις βόλτες μου! Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου. Μπορώ να πω ότι είστε φοβεροί, είστε οι καλύτεροι!"

Ελένη Κατσαρού

(10ο Λύκειο Πειραιά, Κοινωνιολογίας, Πάντειο Παν/μιο Αθήνας, 17020 μόρια, Πανελλήνιες 2023, 1η επιλογή)
"Ευχαριστώ όλους τους φιλόλογους για τους άριστους βαθμούς που έγραψα στα θεωρητικά μαθήματα. Τα συχνά διαγωνίσματα που έγραφα επί δύο χρόνια, με βοήθησαν πάρα πολύ! Το Μεντής φροντιστήριο είναι φοβερό είναι το καλύτερο και στη θεωρητική, στις Ανθρωπιστικές Σπουδές!"

Πάρης Πήττας

(Ζάννειο Λύκειο Πειραιά, Πληροφορική ΟΠΑ Αθήνα, 18880 μόρια, Πανελλήνιες 2023, 1η επιλογή)
"Με δύο χρόνια φροντιστήριο και μετρημένο διάβασμα κατάφερα να γράψω 19.5 Μαθηματικά και 17 Έκθεση και να περάσω σε υψηλή σχολή στην Αθήνα. Ο τρόπος που είναι γραμμένα τα βιβλία βοηθάει το μαθητή να κερδίζει πολύ χρόνο διαβάσματος και να είναι έτοιμος για οτιδήποτε ερώτημα πέσει. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές και τη διεύθυνση του φροντιστηρίου Μεντής. To καλύτερο με διαφορά φροντιστήριο στον Πειραιά!"

Βεζύρης Μερκούρης

(Σχολή Μωραίτη Ψυχικό, Ιατρική Πάτρας, 20245 μόρια, Πανελλήνιες 2023, 2η επιλογή)
"Κι εγώ κι οι γονείς μου ευχαριστούμε θερμά το φροντιστήριο Μεντής για τη σημαντική συνδρομή του, ώστε μαζί με το 12% bonus το οποίο έχω λόγω πρωταθλητισμού στο Βόλει με την Εθνική Ελλάδος, να καταφέρω να κάνω συγκομιδή 20245 μορίων και να εισέλθω το φθινόπωρο με τους αθλητές σε όποια σχολή της χώρας επιθυμώ. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τη μεταδοτικότητα, την οργάνωση και τον επαγγελματισμό όλων των καθηγητών μου."

Ηλίας Μπεζαντάκος

(Λύκειο Καλλίπολης Πειραιά, Μαθηματικό ΕΚΠΑ Αθήνα, 17555 μόρια, Πανελλήνιες 2023, 1η επιλογή)
"Λίγα χρόνια πριν, οι δύο μεγαλύτερες αδερφές μου παρακολούθησαν μαθήματα στο φροντ. Μεντής και πέρασαν Πανεπιστήμιο Αθήνα, έχοντας βοηθηθεί τα μέγιστα από τη μέθοδο των βιβλίων, τους καθηγητές και την οργάνωσή τους. Φέτος έδωσα κι εγώ Πανελλήνιες το 2023, ως μαθητής του Μεντής. Έγραψα 20 Φυσική, 18.5 Μαθηματικά και πέρασα στο Μαθηματικό που πάντα ήθελα και μου άρεσε. Σας ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια κι υποστήριξη, εκπαιδευτική και επιστημονική"

Σοφία Κωστοπούλου

(3ο Λύκειο Νίκαιας, Πληροφορική Παν/μιο Πειραιά, 17200 μόρια, Πανελλήνιες 2023, 1η επιλογή)
"Ευχαριστώ τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο Μεντής Νίκαιας που πίστεψαν στις ικανότητές μου και με βοήθησαν να πετύχω να εισαχθώ στην 1η μου επιλογή στη Σχολή Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά!"

Ερμής Κοπλίκου

(10ο Λύκειο Πειραιά, Μαθηματικό ΕΚΠΑ Αθήνα, 17040 μόρια, Πανελλήνιες 2023, 2η επιλογή)
"Με δύο χρόνια φροντιστήριο και χωρίς ιδιαίτερα μαθήματα έγραψα 20 στα Μαθηματικά, 17 στη Φυσική και πέρασα στο Μαθηματικό στην Αθήνα. Μια σχολή που ξέρω από πριν θα μου αρέσει λόγω των μαθηματικών. Η δουλειά που γίνεται στο φροντ. Μεντής Πειραιά, σε Φυσική, Χημεία, Έκθεση και Μαθηματικά, φοβερή! Και εγώ και οι γονείς μου, σας ευχαριστούμε κε. Μεντή για όλα"

Ραφαέλα Κρατημένου

(9ο Λύκειο Πειραιά, Πολιτικών Μηχανικών Πολυτεχνείο Πατρών, 16560 μόρια, Πανελλήνιες 2023, 2η επιλογή)
"Στο τέλος της Α' λυκείου έφυγα από κεντρικό φροντιστήριο του Πειραιά και ξεκίνησα να παρακολουθώ μαθήματα στο φροντ. Μεντής, αρχές Β λυκείου. Εντυπωσιάστηκα από το γεγονός πως ΟΛΟΙ οι καθηγητές είναι εξαιρετικοί, έμπειροι και άκρως μεταδοτικοί. Έγραψα 18 Μαθηματικά, ωστόσο μπορούσα να γράψω πολύ παραπάνω!"

Χριστιάντζελα Παπαδάκη

(3ο Λύκειο Νίκαιας, Ιατρική Θεσ/κης, 19130 μόρια, 1η επιλογή)
"Εξαιρετικό φροντιστήριο με άψογους καθηγητές που πιστεύουν σε εσένα και είναι στο πλευρό σου σε όλη την πορεία σου! Με σωστές και αποδοτικές μεθόδους διδασκαλίας και βιβλία, σημειώσεις που καλύπτουν κάθε πτυχή των θεμάτων! Πάνω από όλα όμως είναι άνθρωποι με υπέροχο χαρακτήρα, με πρόθεση να βοηθήσουν πραγματικά τα παιδιά να κατακτήσουν τα όνειρά τους σε αυτή την δύσκολη ψυχολογικά διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων! Έμεινα απολύτως ευχαριστημένη από το φροντιστήριο αυτό και το συστήνω ανεπιφύλακτα! Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια που μου προσφέρατε να περάσω στην Ιατρική ΑΠΘ! Να είστε πάντα καλά!"

Μαρία Πετρόχειλου

(1ο ΕΠΑΛ Πειραιά, Διεθνών & Ευρωπαικών Σπουδών, ΟΠΑ Αθήνα, 15420 μόρια, Πανελλήνιες 2023, 1η επιλογή)
"Με ένα μόνο χρόνο φροντιστήριο, στη Γ' λυκείου και με τη μέθοδο της Κατηγοριακής Μελέτης που έχουν τα βιβλία σας στα Μαθηματικά, κατάφερα να γράψω 18 στα Μαθηματικά στις Πανελλήνιες 2023. Ούτε που το φανταζόμουν κάτι τέτοιο, όταν ήμουν στη Β' λυκείου! Βοήθησε πολύ η εξαιρετική μου καθηγήτρια κι εξαιρετικός άνθρωπος η μαθηματικός κα. Γκλατζούνη, βοήθησε πολύ και το γεγονός ότι ειδικά τα τμήματα ΕΠΑΛ Γ' λυκείου, στο φροντιστήριο Μεντής, αποτελούνται μόνο από 2 ή 3 άτομα. Στην ουσία κάναμε ιδιαίτερο μάθημα, χωρίς να πληρώνουμε ιδιαίτερο. Πέτυχα στην 1η μου επιλογή, γιατί έχω στόχο να μπω στο Διπλωματικό Σώμα. Κι εγώ κι ο πατέρας μου σας ευχαριστούμε για όλα!"

Άγγελος Κοκιασμένος

(Ζάννειο Λύκειο Πειραιά, Οικονομικών Επιστημών ΕΚΠΑ, Αθήνα, 15030 μόρια, Πανελλήνιες 2023, 1η επιλογή)
"Ήρθα στο φροντιστήριο Μεντής στα μέσα της Β' λυκείου μετά από σύσταση του συμμαθητή μου στο Ζάννειο, Πάρη Πήττα. Η μέθοδος των καθηγητών και των βιβλίων με βοήθησε πάρα πολύ. Αλλά κι η ποιότητα κι η οργάνωση του φροντιστηρίου. Π.χ. στα διαγωνίσματα υπήρχε απόλυτη ησυχία, σε αντίθεση με άλλα φροντιστήρια. Το φροντιστήριο αυτό είναι σε άλλο επίπεδο, είναι το καλύτερο φροντιστήριο στον Πειραιά, με διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα. Κι εγώ κι η μητέρα μου σας ευχαριστούμε για όλα!"

Αφροδίτη Καραφιλάι

(10ο Λύκειο Πειραιά, Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας, Παν/μιο Πειραιά, 15010 μόρια, Πανελλήνιες 2023)
"Πρόκειται για το καλύτερο φροντιστήριο, με τους καλύτερους καθηγητές, τα καλύτερα βιβλία, και την καλύτερη οργάνωση. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και το συνιστώ σε όλους"

Βασίλης Χατζηιωαννίδης

(Λύκειο Καλλίπολης Πειραιά, Οικονομικών Επιστημών ΕΚΠΑ Αθήνα, 14910 μόρια, Πανελλήνιες 2023)
"Τρομερό φροντιστήριο με εξαιρετικούς καθηγητές σε όλα τα μαθήματα. Μέχρι πέρσι ήμουν σε άλλο επώνυμο φροντιστήριο αρκετά απογοητευμένος, αποφάσισα να κάνω προετοιμασία με τα φροντιστήρια Μεντης όπου με βοήθησαν να βελτιωθώ ραγδαία αλλα και με στήριξαν ψυχολογικά στον δύσκολο αγώνα των πανελληνίων. Πολλές φορές τα μεγάλα ονόματα δεν είναι τίποτα παρα μόνο μια διαφήμιση, στα φροντιστήρια όμως Μεντης η επιτυχία είναι δεδομένη!!!!"

Ελίνα Κατσιαντώνη

(10ο Λύκειο Πειραιά, Ψυχολογίας ΕΚΠΑ Αθήνα, 17910 μόρια, Πανελλήνιες 2022, 1η προτίμηση)
"Οφείλω να ευχαριστήσω τα άτομα που βοήθησαν ώστε η κόρη μου να έχει άριστο αποτέλεσμα στη Θεωρητική Κατεύθυνση! Ευχαριστώ τους εξαιρετικούς καθηγητές από το 10ο Γενικό Λύκειο Πειραιά και το Μεντής Φροντιστήριο Πειραιά καθώς και τον Panos Mentis που ήταν πάντα δίπλα της κάνοντας τα ΠΑΝΤΑ για να πετύχει τον πρωταρχικό της στόχο, ΚΑΙ σαν άψογοι Επαγγελματίες αλλά ΚΑΙ σαν Άνθρωποι - Γονείς - Σύμβουλοι - Καθοδηγητές - Υποστηρικτές! Μπράβο σας & συγχαρητήρια για τις τόσες Επιτυχίες σας στα καλύτερα ΑΕΙ! Είστε υπέροχος συνδυασμός και πολύ σωστά σας επιλέξαμε και αυτή τη φορά!" (δημόσια σχόλια μητέρας μαθήτριας, Maria Xidou, Facebook, 31 Ιουλίου 2022)

Αντζελίνα Σελή

(Ιωνίδειο Λύκειο Πειραιά, Επικοινωνίας & ΜΜΕ ΕΚΠΑ Αθήνα, 18690 μόρια, Πανελλήνιες 2022, 1η προτίμηση)
"Άλλαξα φροντιστήριο στην αρχή της Β λυκείου, στην Ανθρωπιστική κατεύθυνση. Έφυγα από άλλο κεντρικό φροντιστήριο του Πειραιά, που ήταν αποκλειστικά θεωρητικής κατεύθυνσης. Με την παρακίνηση μιας φίλης μου, ήρθα στο τομέα Θεωρητικής του Μεντή Πειραιά. Η καλύτερη και πιο έξυπνη απόφαση που έχω πάρει στη ζωή μου! Τα μόρια που πέτυχα το δείχνουν. Το ίδιο κι οι άριστοι βαθμοί μου σε Έκθεση, Λατινικά, Ιστορία, Αρχαία. Σας ευχαριστώ για όλα"

Παναγιώτης Κοντέλλης

(10ο Λύκειο Πειραιά, Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας ΟΠΑ Αθήνα, 18020 μόρια, Πανελλήνιες 2022, 1η προτίμηση)
"Με λογικό διάβασμα κατάφερα να αριστεύσω. Η μέθοδος της Κατηγοριακής Ανάπτυξης του φροντιστηρίου Μεντής Πειραιά στα μαθήματα της Πληροφορικής, Οικονομικών με έκανε να γράψω 20. Ήμουν έτοιμος για όλα τα θέματα, χωρίς να ξοδέψω πολλές κι ατελείωτες ώρες στο διάβασμα"

Γιώργος Μούλιος

(10ο Λύκειο Πειραιά, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών, Παν/μιο Κρήτης, Χανιά, 17050 μόρια, Πανελλήνιες 2022, 2η προτίμηση)
"Έκανα λάθος που δεν ξεκίνησα στο Μεντής στη Γ' λυκείου. Ευτυχώς το Νοέμβριο του 2021, στα μέσα της Γ' λυκείου, το κατάλαβα με τη βοήθεια συμμαθητών μου. Κι ήρθα στο Μεντής Πειραιά. Με τη μέθοδο της Κατηγοριακής Ανάπτυξης, τα βιβλία τους στα θετικά μαθηματα είναι σα δάσκαλοι και κατάφερα χωρίς να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα να γράψω εξαιρετικά σε όλα τα μαθήματα. Πολύ σημαντική η Σχεδιαγραμματική Ανάλυση στην Έκθεση, όπου έγραψα 17.5. Σας ευχαριστώ, η Κρήτη με περιμένει!"

Γιώργος Θεοδωρόπουλος

(Λύκειο Μητρόπολης Πειραιά, Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής Παν/μιο Πειραιά, 16350 μόρια, Πανελλήνιες 2022, 1η προτίμηση)
"Πέρασα στην πρώτη μου προτίμηση στον Πειραιά, παρακολουθώντας μαθήματα στο τμήμα στην Πληροφορική και στην Έκθεση κι ιδιαίτερα σε Μαθηματικά κι Έκθεση. Ταυτόχρονα έπαιζα κανονικά Βόλεϊ σε ομάδα σε όλη τη Γ' λυκείου"

Ελισσάβετ Σακελλαρίδη

(Σιβιτανίδειο Λύκειο ΕΠΑΛ Καλλιθέας, Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Παν/μιο Δυτ. Αττικής, Αθήνα, 15280 μόρια, Πανελλήνιες 2022)
"Ευτυχώς στη Γ' λυκείου πήγα και γράφθηκα στο Μεντής Πειραιά. Έγραψα καλά Μαθηματικά λόγω της μεθόδου τους - (βιβλία και καθηγητές) - στα Θετικά μαθήματα. Αν ήμουν σε άλλο φροντιστήριο, δε θα είχα γράψει καλά Μαθηματικά Πανελλήνιες. Με λίγο διάβασμα στη Γ' λυκείου είχα μια καλή χρονιά και τα κατάφερα!"

Κωνσταντίνος Μπερούκας

(Λύκειο Καμινίων, Βιοιατρικών Επιστημών Παν/μιο Δυτ. Αττικής, Αθήνα, 15110 μόρια, Πανελλήνιες 2022)
"Σας ευχαριστώ κε. Μεντή στον Πειραιά. Για τη μέθοδο διαβάσματος που μου δείξατε. Και για την ψυχολογική υποστήριξη! Μου σταθήκατε πάρα πολύ"

Μυρτώ Χιονά

(Λύκειο Καλλίπολης Πειραιά, Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΑΔΑ, Αθήνα, 14920 μόρια, Πανελλήνιες 2022)
"Ευχαριστώ όλο το διδακτικό προσωπικό στο Φροντ. Μεντής Πειραιά για όλη την εκπαιδευτική και ψυχολογική υποστήριξη την οποία εισέπραξα τα τελευταία χρόνια!"

Χρήστος Μάριος Ζαφειρόπουλος

(Λύκειο Καλλίπολης Πειραιά, Χημικών Μηχανικών Πάτρας, 18070 μόρια, Πανελλήνιες 2021)
"Εν μέσω πανδημίας σε μία πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς τους μαθητές Γ' λυκείου, χάρη στον επαγγελματισμό και στους εξαιρετικούς καθηγητές του φροντιστηρίου Μεντής Πειραιά, κατάφερα με μετρημένο διάβασμα να συγκεντρώσω υψηλή βαθμολογία στις Πανελλήνιες. Τα τηλεδιαδικτυακά μαθήματα ήταν άψογης ποιότητας με υψηλή ταχύτητα μετάδοσης video."

Δέσποινα Γιαννακοπούλου

(Απόφοιτος 10ου Λυκείου Πειραιά, Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής Γεωπονικό Παν/μιο Αθήνας, 17050 μόρια, Πανελλήνιες 2021, 1η προτίμηση)
"Χωρίς δεύτερη σκέψη επέλεξα το φροντ. Μεντής για τις σχολές Υγείας. Δικαιώθηκα γι' αυτό. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές για την εξαιρετική δουλειά σε Βιολογία, Χημεία, Φυσική κι Έκθεση και τη διεύθυνση του φροντιστηρίου για όλη τη στήριξη σε μια δύσκολη χρονιά παγκόσμιας πανδημίας, με επτά μήνες μαθημάτων τηλεδιάσκεψης!"

Πάμαιρη Αφεντάκη

(Ζάννειο Πρότυπο Λύκειο Πειραιά, Γυμναστική Ακαδημία Αριστοτελείου Παν/μίου Θεσσαλονίκης, Τμήμα Σερρών, 15890 μόρια, Πανελλήνιες 2021)
"Ευχαριστώ το φροντ. Μεντής Πειραιά. Με τη μέθοδο της Κατηγοριακής Ανάπτυξης των βιβλίων τους σε Πληροφορική και Μαθηματικά, κατάφερα με την πρώτη χρονιά να περάσω στη σχολή που πάντα ήθελα, ΤΕΦΑΑ. Όλοι οι καθηγητές ήταν εξαιρετικοί, και στα φιλολογικά και θετικά μαθήματα."

Παναγιώτης Μαρκόπουλος

(2ο Λύκειο Νίκαιας, Πανεπιστήμιο Πειραιά, Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, 16330 μόρια, Πανελλήνιες 2021)
"Τα θέματα ήταν εύκολα και ίδια με αυτά που έχουμε κάνει. Πέτυχα 16330 μόρια στις Πανελλήνιες 2021 & πέτυχα να περάσω σε κορυφαία Οικονομική Σχολή. Ότι μας είπε ο κος Μεντής Παναγιώτης έπεσε ακριβώς το ίδιο. Το καλύτερο φροντιστήριο στον Πειραιά."

Νίκος Τσουκάτος

(13o Λύκειο Πειραιά, Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ Αθήνας, 18250 μόρια, 1η προτίμηση)
"Εν μέσω αθλητισμού στη Γ' λυκείου, με τακτικές προπονήσεις στο μπάσκετ του Ολυμπιακού και με πρόγραμμα και μετρημένο διάβασμα κατάφερα να πετύχω τον πρώτο μου στόχο."

Καλλιόπη Μπεζαντάκου & Τζένη Μαδιά

(Ράλλειο Λύκειο Θηλέων, Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ Αθήνας, 18600 μόρια, 1η προτίμηση & Τζένη Μαδιά, 7ο Λύκειο Πειραιά, Μηχανολόγων Μηχανικών Πάτρας, 17700 μόρια)
"Φοβερός ο Μεντής. Με τη μέθοδο της Κατηγοριακής Ανάλυσης έγραψα 96 στα Μαθηματικά, σε πολύ δύσκολα θέματα. Δεν το πίστευα όταν πέρασα στην πρώτη μου προτίμηση." 

Δήμητρα Κατσαρού

(10o Λύκειο Πειραιά, Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας ΟΠΑ Αθήνας, 18400 μόρια, Πανελλήνιες 2020, 1η προτίμηση)
"Τα θέματα μας φάνηκαν πανεύκολα κι αστεία σε σχέση με αυτά που κάναμε στο φροντ. Μεντής." 

Σωτήρης Βλάχος

(Ιωνίδειος Πρότυπος Σχολή Πειραιά, Φυσικό Αθήνας, 2ος, 18860 μόρια, 1η προτίμηση)
"Παρότι ο πατέρας μου είναι καθηγητής Πανεπιστημίου με 3 πτυχία κι η μητέρα μου καθηγήτρια Μαθηματικών του Ιωνιδείου Λυκείου Πειραιά, η μέθοδος και τα απαιτητικά διαγωνίσματα του Φροντ. Μεντής ήταν απαραίτητα προκειμένου να πετύχω τη σχολή πρώτης επιλογής μου." 

Ανδρέας Ιωαννίδης

(10o Λύκειο Πειραιά, Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων ΟΠΑ Αθήνας, 17625 μόρια, Πανελλήνιες 2021, 1η προτίμηση)
"Κύριε δεν περίμενα να πιάσω τόσα μόρια! Και τώρα δεν είμαι σίγουρος ποιες σχολές να δηλώσω πρώτες." 

Άρης Περδικάρης

(2o Λύκειο Πειραιά, Αγγλικής Φιλολογίας ΕΚΠΑ Αθήνας, 22070 μόρια, Πανελλήνιες 2021, 1η προτίμηση)
"Ήρθα στο φροντ. Μεντής του Πειραιά Οκτώβριο της Γ' λυκείου από άλλο κεντρικό φροντιστήριο αποκλειστικά της Θεωρητικής, του Πειραιά. Ευτυχώς η απόφασή μου αυτή ήταν σωτήρια προκειμένου με τη βοήθεια των καλύτερων καθηγητών της Αθήνας να πιάσω 22070 μόρια και να γράψω 18 αρχαία." 

Πέτρος Λεοντέ

(4o Λύκειο Νίκαιας, Μαθηματικό ΕΚΠΑ Αθήνας, 16950 μόρια, Πανελλήνιες 2020, 1η προτίμηση) 
"Ευχαριστώ το φροντιστήριο Μεντής Πειραιά που με στήριξε σε όλα επί δύο χρόνια και με τους άριστους καθηγητές και τη μέθοδο της Κατηγοριακής Ανάλυσης με βοήθησε να αριστεύσω στα απαιτητικά θέματα της Θετικής των Πανελληνίων του 2020." 

Νίκος Στεφανίδης

(8o Λύκειο Πειραιά, ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ Αθήνας, 18600 μόρια, 1η προτίμηση)
"Μετά από προτροπή του πατέρα μου, Καθηγητή Φυσικής & Επιθεωρητή Συμβούλου του Υπουργείου Παιδείας στα Λύκεια Δυτικής Αττικής, παρακολούθησα όλα τα μαθήματα και πέτυχα στην 1η μου προτίμηση στο φροντ. Μεντής Πειραιά."

Παναγιώτης Κατσιαντώνης

(10o Λύκειο Πειραιά, Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας ΟΠΑ Αθήνας, 19030 μόρια, Πανελλήνιες 2020, 1η προτίμηση)
"Αρίστευσα με μετρημένο & λογικό διάβασμα. Ακόμη και στο μάθημα της Έκθεσης-Έκφρασης που το φοβόμουν, έγραψα 16 με καθηγητή τον Πετσάνη."

Δημήτρης Τσαούσης

(Λύκειο Καλλίπολης, Φυσιοθεραπείας Αθήνας, 16075 μόρια, Πανελλήνιες 2021, 1η προτίμηση)
"Με τους εξαιρετικούς καθηγητές στην κατεύθυνση της Ιατρικής και την άριστη μεθοδολογία τους εισήλθα μετά από δύο μόνο χρόνια μαθημάτων στη Β’ & Γ’ λυκείου, στην πρώτη μου προτίμηση."

Αντρέας Τσαούσης

(Λύκειο Καλλίπολης, Βιολογίας Ηράκλειο, 16025 μόρια, Πανελλήνιες 2021)
"Ευχαριστώ το φροντ. Μεντής Πειραιά για την πορεία μου φέτος. Ακόμη κι αν ξαναδώσω του χρόνου για Ιατρική, πάλι στο φροντ. Μεντής με τους ίδιους, άριστους καθηγητές, θα ξαναπάω."

Κατερίνα Κυριακάκη

(5o Λύκειο Κορυδαλλού, Πολιτικών Επιστημών ΕΚΠΑ Αθήνας, 16775 μόρια, Πανελλήνιες 2021)
"Στο φροντ. Μεντής Νίκαιας, χάρη στην οργάνωσή τους άλλαξα εγκαίρως κατεύθυνση μετά την Α’ λυκείου και πέτυχα στις Πανελλήνιες 2021."

Άννα Ασημακοπούλου

(5o Λύκειο Κορυδαλλού, Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας Πάντειο Αθήνας, 15900 μόρια, Πανελλήνιες 2020)
"Εξαιρετικοί οι καθηγητές, τα βιβλία κι οι μέθοδοι στην Κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Σπουδών στα φροντ. Μεντής."

Αζάντ Μινασιάν

(10o Λύκειο Πειραιά, Χημικών Μηχανικών Παν/μιο Πατρών, 16800 μόρια, Πανελλήνιες 2020)
"Παρακολούθησα μόνο επί ένα χρόνο μαθήματα, στο φροντ. Μεντής στον Πειραιά και κατάφερα να εισέλθω το 2020 σε μία από τις τρεις σχολές Χημικών Μηχανικών στην Ελλάδα, το επάγγελμα του μέλλοντος."

Δημήτρης Σαούλιας

(Γενικό Λύκειο Ρέντη, Χρηματοοικονομική & Τραπεζική Διοικητική Πειραιά, 15000 μόρια, Πανελλήνιες 2020, 1η προτίμηση)
"Στο φροντ. Μεντής Πειραιά, με μετρημένο διάβασμα κι ακολουθώντας την άριστη μέθοδο της Κατηγοριακής Ανάλυσης σε Μαθηματικά & Πληροφορική, πέρασα φέτος σε κορυφαία σχολή."

Ευφροσύνη Κολοβού

(Λεόντειος Σχολή Ν. Σμύρνη, Δημόσιας Διοίκησης Πάντειο, 16960 μόρια)
"Ευχαριστώ το φροντ. Μεντής για την άριστη μέθοδο κι υποστήριξή τους."

Βάσω Σβορώνου

(1o ΕΠΑΛ Κορυδαλλού, Μηχανικός Πληροφοριακών Συστημάτων, ΠΑΔΑ Αθήνας, 18475 μόρια, 1η προτίμηση)
"Στο φροντ. Μεντής Νίκαιας πέτυχα με ένα χρόνο φροντιστήριο, να μπω στη σχολή πρώτης μου προτίμησης."

Μιχάλης Πρώιος

(9o Λύκειο Πειραιά, Σχολή Αξιωματικών Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) Πειραιά, 17580 μόρια)
"Στη Β' λυκείου μετακόμισα στον Πειραιά, ορμώμενος από το νησί της Άνδρου, όπου μεγάλωσα. Ο στόχος μου ήταν πολύ υψηλός και χάριν στο Φροντιστήριο Μεντής Πειραιά τα κατάφερα με την πρώτη σε μία δύσκολη χρονιά."

Μαρία Χατζηχρήστου

(2o Λύκειο Nίκαιας, Κοινωνιολογίας Πάντειο Αθήνας, 16775 μόρια)
"Ευχαριστώ τα φροντιστήρια Μεντής για την άριστη διδασκαλία τους στις Ανθρωπιστικές Σπουδές."

Κώστας Μπούζας

(10o Λύκειο Πειραιά, Χρηματοοικονομική & Τραπεζική Διοικητική Πειραιά, 17750 μόρια, 1η προτίμηση)
"Μόνο στο φροντιστήριο Μεντής με τη μέθοδο της Κατηγοριακής Ανάλυσης θα μπορούσα να περάσω στην πρώτη μου προτίμηση, παίζοντας ταυτόχρονα στη Γ’ λυκείου μπάσκετ στο απαιτητικό εφηβικό του Ολυμπιακού."

Αμαλία Ισμαΐλι

(1o Λύκειο Νίκαιας, Χημικών Μηχανικών Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθήνας, 17525 μόρια, Πανελλήνιες 2021)
"Με δύο μόνο χρόνια φροντιστήριο πέρασα φέτος το 2021 στους Χημικούς Μηχανικούς του Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Αθήνα! Μακράν τα καλύτερα φροντιστήρια σε Πειραιά και Νίκαια."