Φροντιστήρια με Ιστορία σε Πειραιά & Νίκαια. Εμπειρία πολλών δεκαετιών

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μάθε περισσότερα για εμάς

Διδακτική εμπειρία 52 ετών στην εκπαίδευση και συγγραφή

Οι διδακτικές μέθοδοι των φροντιστηρίων μας ενσωματώνουν εμπειρία από το 1970. Τότε ο Κωνσταντίνος Μεντής, πτυχιούχος της Φυσικομαθηματικής Σχολής Αθηνών, ξεκίνησε την παράδοση Μαθηματικών. Η μεθοδολογία που ανέπτυξε στα Θετικά μαθήματα, με τη μέθοδο της Κατηγοριακής Ανάλυσης, συνεχίζεται να χρησιμοποιείται από τους καθηγητές των φροντιστηρίων μας και σήμερα, αρκετοί καθηγητές εκ των οποίων υπήρξαν και μαθητές του.

Ο Κωνσταντίνος Μεντής είναι συγγραφέας του τωρινού σχολικού βιβλίου μαθηματικών Γ’ Γυμνασίου καθώς και του πρώην σχολικού βιβλίου Γ’ Λυκείου που άλλαξε ριζικά την ύλη των μαθηματικών της Γ’ Λυκείου, εισάγοντας εκτεταμένα την Ανάλυση και τον Διαφορικό & Ολοκληρωτικό λογισμό στην εκπαίδευση

Έμπειρο διδακτικό προσωπικό το οποίο επιδεικνύει αγάπη προς τα παιδιά

Οι περισσότεροι από τους διδάσκοντες των εκπαιδευτηρίων μας έχουν δεκαετίες διδακτικής εμπειρίας. Οι πολύπειροι, με άνω των 30 ετών εμπειρία, μαθηματικοί Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, Σπύρος Μαρίνος, Αναστασία Δρίβα, οι οποίοι διαθέτουν και συγγραφικό έργο, η με άνω των 35 ετών εμπειρία χημικός Πηνελόπη Μιχαλάκη, οι φυσικοί Αγγελική Κολιούλη, Χάρης Βαλαβάνης, Θανάσης Σκλαβούνος και Νικόλαος Παπαγιαννούλας, οι φιλόλογοι Δημήτρης Πετσάνης, Νικολέτα Ιωακειμίδου, Ευάγγελος Ρίζος, Αλεξάνδρα Ρίτσου, Μαρία Υφαντή, οι μαθηματικοί Αναστασία Καραγιάννη & Μάριος Καραθανάσης, Έφη Χρήστου αποτελούν παραδείγματα εξαιρετικών και διακεκριμένων καθηγητών.

Στο σχετικό διαφημιστικό μας φυλλάδιο φαίνονται κι οι τόποι κατοικίας του εκπαιδευτικού μας προσωπικού, το οποίο εκτός του Πειραιά και της Νίκαιας προέρχεται από περιοχές όπως η Νέα Σμύρνη, η Ηλιούπολη, η Αργυρούπολη, ο Νέος Κόσμος, το Χαλάνδρι, το Περιστέρι, το Χαϊδάρι, το Κερατσίνι, το Θησείο, το κέντρο της Αθήνας. Τα φροντιστήριά μας επενδύουν στην ποιότητα των καθηγητών, δεν τους αντικαθιστούν εύκολα και φροντίζουν για την εξαιρετική αμοιβή τους. Ο μισθολογικά ικανοποιημένος εκπαιδευτικός, θα διατελέσει τη δουλειά του με όρεξη, θα μεταδώσει καλύτερα. Είμαστε ο μόνος φροντιστηριακός οργανισμός ο οποίος αναγράφει ονόματα, βιογραφικά & περιοχές διαμονής καθηγητών σε διαφημιστικά έντυπα. Είμαστε πρώτα φροντιστήριο και μετά ‘επιχείρηση’.

Κέντρο καθημερινής μελέτης Γυμνασίου & Φροντιστηριακό μάθημα μαζί!

Αναλαμβάνουμε το καθημερινό διάβασμα σε όλα τα μαθήματα, πλην ξένων γλωσσών, για όλα τα μικρά παιδιά. Παρέχουμε δικά μας βιβλία για επιπρόσθετη εξάσκηση, πέραν του σχολείου, τα οποία μαζί με άλλα αντικείμενα του μαθητή, φυλάσσονται κλειδωμένα σε ειδικό ατομικό ντουλάπι εντός του εκπαιδευτηρίου!

Επιστημονικά άρτια καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό

Πολλοί επικεφαλής καθηγητές μας, διαθέτουν μεταπτυχιακές σπουδές. Εκ των διευθυντών, ο Παναγιώτης Μεντής ολοκλήρωσε με τιμητικές διακρίσεις μεταπτυχιακές σπουδές στο Λονδίνο Βρετανίας και Μόναχο Γερμανίας, όπου και βραβεύτηκε για εφεύρεση στις τηλεπικοινωνίες η οποία χρησιμοποιείται σήμερα από εμπορικές εταιρίες στο πρότυπο κινητής τηλεφωνίας GSM (4G) και στις δορυφορικές επικοινωνίες, μειώνοντας το απαιτούμενο Sound to Noise ratio (Eb/No). Η φιλόλογος Δέσποινα Μουντζούρη έχει εξειδικευτεί με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Η βιολόγος Γεθσημανή Παπαδοπούλου, ο φυσικός Νικόλαος Παπαγιαννούλας είναι επίσης καθηγητές με σημαντικές μεταπτυχιακές σπουδές.

Ολιγομελή τμήματα 5 ή 6 μαθητών με οικονομικά δίδακτρα!

Ένας επιπρόσθετος λόγος για τον οποίο πολλοί μαθητές και γονείς προτιμούν τα φροντιστήριά μας, είναι τα οικονομικά μας δίδακτρα, ήτοι τα μικρά τμήματα (groups) των 5 ή 6 ατόμων. Είναι κοινώς γνωστό ότι τα δίδακτρά μας είναι οικονομικότερα από άλλα ομοειδή εκπαιδευτήρια! Είμαστε περήφανοι που επιτελούμε σημαντικό κοινωνικό έργο κάνοντας πράξη το όνειρο πολλών οικονομικά αδύναμων μαθητών να εισέλθουν στην ανώτατη εκπαίδευση!